Yhteistyökumppanit

Yksin yrittävänä pienyrittäjänä miulla on luottoyhteistyökumppaneita, joiden kanssa teen timanttista sisältöä! Näiden naisten käsiin luotan paljon, ja heidän kanssa yhteistyö on äärettömän sujuvaa ja mutkatonta. Rakastan näitä naisia! Anne <3 

Kohtaaminen tämän naisen kanssa on yksi upeiden sattumien summa, ja minkälaisen aarteen löysinkään! Yhteistyön lisäksi meistä on tullut hyviä ystäviä, ja arvostan hänen loputonta kykyään ratkaista tilanteita ja rohkeutta mennä eteenpäin. 


https://www.neuropsykiatrinenvalmentaja.fi

https://www.bbhiitolanjoki.fi


Pinja <3 

Olin kuullut Pinjasta jo ennen kuin tapasimme ja olin häntä "fanittanut" jo jonkin aikaa :) Pinja on syvällinen ja kauniisti ihmiset kohtaava timantti, joka saa jokaisen puntin vipattamaan. Tästäkin naisesta on tullut ystäväni,  jolle voin avata omaa herkkyyttäni. 


https://pinjasointu.fiMaija <3 

Maijan olen tuntenut jo pitkään ja yhteiset kiinnostuksen kohteemme vei meidät opiskelemaan yhdessä. Maija on insinöörin tarkkuudella asioihin valmistautuva luottopakki, joka tasapainottaa heikunkeikun -asennettani. Maijan vahvuuksia ovat kyky ja halu oppia uutta sekä valtava tietopohja luonnosta. 


https://www.wildventure.fi