Luonto-ohjauspalautteita


"Retuperä Reload toteutti syntymäpäivälahjaksi tilatun retken heinäkuun lopussa 2020. Retki oli suunniteltu ottaen huomioon syntymäpäiväsankarin mielenkiinto ja koulutustausta erittäin onnistuneesti.

Päivä oli hyvin mielenkiintoinen ja hyvin jäsennetty. Ohjaaja oli kannustava, asiantunteva ja asiakaslähtöinen. Siirtymissä kohteesta toiseen hän kertoi matkan varrella olevista kohteista. Ohjaajan oma innostuneisuus välitti osallistujille myös positiivista tunnelmaa.

Paikalliset arkeologiset kohteet eivät olleet retken päähenkilölle ennestään tuttuja. Hän vaikuttui ohjaajan taustatiedoista mm. historian osalta ja keskustelut kohteissa olivat mielenkiintoisia. Ruokailuhetki toteutui loistavasti. Ohjaaja oli huomioinut kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin tarpeet etukäteen (esim. riippumatto ja muut tarvikkeet leiriytymishetkessä, otsalamput ym.). Hetki oli kiireetön, sisälsi voimauttavaa keskustelua ja loi hyvän tunnelman. Kuhakeitto ja jälkiruoaksi tarjoillut rikkaat ritarit kahveineen olivat todella onnistuneet. Ruoanlaitto sujui ohjaajalta helpon näköisesti ja näppärästi. Retki oli osallistujien kesän kohokohta! Kuljettiin hienosti läpi historian ja lopuksi tuli tunne ajan pysähtymisestä."


****


"Kiitos! Ihanat vetäjät, loitte rennon ja vapaan ilmapiirin. Sopivan "helpot" ohjelmat ja maittavaa retkimuonaa." 

"Rentouttava hetki kaiken kiireen keskellä. Hienoa että lähialueeltakin saa tälläisiä elämyksiä! Rentoa tunnelmaa ilman paineita. Erinomainen tarjoilu kruunasi kaiken. Kiitos!"Naurujoogapalautteita


"Kiva ja voimaannuttava tunti hauskassa ja turvallisessa ilmapiirissä kauniin luonnon keskellä. Stressin poistoon ja ehkäisyyn!"


"Kiitos sinulle tuhannesti! Meillä ei ole koskaan ollut noin hauskaa yhdessä, nauru vapauttaa ja puhdistaa ilmapiiriä! Aivan mahtava päivä oli ja kaikille jäi hymy huulille! Voit olla varma, että suositellaan sinua muillekin!"


"Aivan hervottoman hauska! Yhdisti tuntemattomia henkilöitä mukavasti. Rento ja mukava olo jäi naurujoogasta."


"Naurujooga sopi hyvin firman pikkujoulun ohjelmaan ja se sai ihmiset rentoutumaan heti. Ihmisiä tuli eri kaupungeista joten se myös yhdisti meitä samalla. Nauru jäi päälle :)"


"Ihastuttava ohjaaja joka uskaltaa heittäytyä ja hullutella!"

Tapahtumapalautteita


Äänimatkalle osallistuneiden palautteita:

"Tunnelmallinen, mieleenpainuva"

"Lämminhenkinen, tunsi itsensä tervetulleeksi ja rentouttava. Kaunis paikka ja nähty paljon vaivaa."

"Aivan huikea,ihana,taianomainen,mieleenpainuva,ikimuistoinen,mahtava,pysäyttävä,kylmiksen aiheuttava ja paljon muuta."


Retriittiin osallistuneiden palautteita:

"Erittäin hyvin kasattu kokonaisuus. Tunnelma oli alusta asti välitön ja lämmin ja lempeä, tähän oli hyvä laskeutua."

"Hyvin suunniteltu, rakkaudellinen, lempeä ja kaunis retriitti. Ihmeellisen lempeä kiireettömyyden tuntu, vaikka ohjelmaa olikin runsaasti."

"Ohjaajien osaaminen ja energisoiva asenne loi tapahtumasta mieliinjäävän."


LuontoBnB:hen osallistuneiden palautteita: 

"Tapahtuman sisällössä oli hyvää se miten kokonaisuus oli suunniteltu, ohjelmaa oli sopivasti, ruoka oli hyvää ja sai uusia vinkkejä, majoitus oli hyvä ja löytyi vara vaihtoehtokin. En jäänyt kaipaamaan muuta kuin, että milloin pääsee uudestaan."

"Brunssi oli loistava. En olisi uskonut, että metsän keskellä ilman sähköä voi loihtia noin upean brunssin. Luonnon antimien hyödyntäminen kuului teemaan ja sai itsekin hyviä ruoka vinkkejä. Ruokaan laitettavia kasveja löytyy ihan läheltä, omalta pihalta."