Tapahtumat

  • Monialaisia, voimauttavia ja asiakaslähtöisiä tapahtumia yhteistyössä toisten rautaisten ammattilaisten kanssa
  • Voimavaroja lisäävät ja omaa aikaa tarjoavat retriitit, esimerkiksi Nouse Naiseuteesi - retriitti, Hysriitti
  • Älyvapaat hullutteluun kannustavat tapahtumat, esimerkiksi skumppakellunta, karanteenin karkoitus
  • Elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä tarjoavat tapahtumat, esimerkiksi luolaretket, äänimatkat ja muu kulttuuri luonnossa
  • Helppoa luontoretkeilyä täydellä palvelulla, esimerkiksi LuontoBnB-tapahtumatTULEVIA TIMANTTISIA TAPAHTUMIA SYKSYLLE 2022 ! -> 

HÄMÄRÄN METSÄN SYLIIN - OHJATTU METSÄRETKI PIMEÄSSÄ 17.11.2022


Tervetuloa kokemaan turvallinen retki pimeässä metsässä!
Hämärä metsä tarjoaa elämyksiä kaikilla aisteilla koettavaksi ja mahdollisuuden laskeutua metsän syliin.
Kokoonnumme yhdessä lähtöpaikalle Joutsenon alapitäjillä klo 18.00. Lähtöpaikasta kuljemme ohjaajan kanssa halki pimeän metsän, kuulostellen kehomme viestejä ja aistien ympäristöä. Polun päätepisteessä asettaudumme nuotion ympärille, kuulemme pimeän vuodenajan merkityksestä ja keskustelemme pimeän herättämistä ajatuksista turvallisessa ilmapiirissä. Nuotiolla nautimme lämpimät juomat. Illan lopuksi teemme rentoutusharjoituksen ja kävelemme yhdessä takaisin lähtöpisteeseen. 


Tarvitset mukaasi:
- Toimivan otsalampun
- Säänmukaiset lämpimät vaatteet ja hyvät kengät


Retken hinta on 25€ / henkilö, sisältäen luonto-ohjaajan ohjauksen, lämpimän juoman (ja kupin) sekä nuotiopaikan vuokran. Osallistumismaksu maksetaan kortilla paikan päällä. Retki toteutetaan, kun osallistujia on vähintään kahdeksan. Retkelle on rajoitettu määrä paikkoja. 


Pimeässä käveltävä matka ei ole pitkä, joten retki soveltuu liikuntakykyisille. Tapahtuman luonteen vuoksi retkeä ei suositella lapsille.

Sitovat ilmoittautumiset lomakkeella https://forms.gle/y4Gyr4yAnkuV7hJu7 tai whatsapp 0405424147. Retken tarkempi lähtöpaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille.
Retken vastuullisena järjestäjänä toimii Retuperä Reloadin yrittäjä Ninni,
lh, sh, TtM, luonto-ohjaaja ja luontoterapiaopiskelija, joka kokee pimeän metsän turvallisena halauksena.